2013. október 9., szerda

A "Jubileumi" kiállítás - mindenkit várok szeretettel!

    Az év során már többször volt láthatóak munkáim különböző helyeken, de elérkezünk lassan a kiemelt rendezvényhez, az átfogó jubileumi kiállításomhoz!
    Természetesen itt Erzsébeten várom a kedves érdeklődőket, hasonlóképpen,, mint tavaly, a Csili Művelődési Központ Muszély termében, október 29-e, kedd délután!

    Várhalmi András igazgatóval évek óta jó baráti viszonyban vagyunk; spontán közvetlensége, és egyéni humora  jellemzi a házigazdát, bizonyára most is jó hangulattal indítja a rendezvényt! :)
    Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a kiállítást D. Udvary Ildikó, a Pesterzsébeti Múzeum igazgatónője nyitja meg! Munkásságomat már régóta ismeri, hiszen 2006 óta vagyok résztvevője a Tavaszi Tárlatoknak, és fejlődésemet, stílusváltozásomat is folyamatosan le tudta követni, észrevételeivel, tanácsaival sokszor segített - a művészettörténész most a nagyérdeműnek is mesél kicsit meglátásairól! :)
    Brandenburg Ádám (szintetizátor) és Brandenburg Máté (dobok) neve az Anima Soni zenekarból lehet ismerős az erzsébetieknek. A két muzsikus most sem távolodik el nagyon a progresszív rock-tól, hiszen - a tavalyi barokk zenei műsorral ellentétben - most modern átdolgozásban játsszuk Muszorgszkij-Ravel: Egy kiállítás képei című programzenéjének tételeit. A trió harmadik tagja szerény személyem, ezúton pedig a stick-en tolom a basszust.
     Természetesen a megnyitó után fogadásra is várom a vendégeket - remélem idén még többen meg tudnak tisztelni, mint tavaly, amikor is külön after-partyt kellett tartanom, hogy elfogyjon minden ital...:)
     Továbbá köszönet: Dávid Anikó, a Csili munkatársának, aki nagyon készségesen segít a szervezésben; Daczi Barnabásnak, aki jóvoltából a rendezvényt a Daczi studio is rögzíti; Móricz Gyulának, aki gyűjteménye egy részét felajánlotta a kiállítás részére; Árvay Zsuzsannának a meghívók megtervezéséért !! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése